De passie achter het ondernemerschap van Deborah Hellburg

De passie voor ondernemen? Die is gegroeid vanuit het plezier om onze gasten te verrassen met een totaalbeleving. Families, vrienden en zakenrelaties laten genieten van pure smaken op het bord, in het glas én in een uniek decor. Mensen op een unieke manier weten te ontroeren, daar willen we de beste in zijn.

Over Deborah Hellburg

  • Startte als gastvrouw/sommelier in 2018 samen met haar man, chef-kok Maurice de Jaeger, een restaurant in Knokke

  • Verhuisde in 2021 restaurant Sensum naar het volledig gerenoveerde kasteeltje van ziekenhuis Maria Middelares in Gent

  • Sensum werd recent bekroond met een eerste Michelinster

Gepassioneerde ondernemers versterken de Belgische economie en samenleving.

Ze verdienen alle lof. Én Love.

Belfius doet er alles aan om voor ondernemend België nóg meer te betekenen.

Ontdek
andere verhalen

Nu anders durven bouwen, geeft ons voorsprong.

Wij willen de sommelier van de film worden.

Train slimmer, niet harder.