Wij helpen steeds meer Belgische talenten om van hun ideeën een succes te maken.

Ellen Van den Branden, Destination Unlimited

Ellen Van den Branden weet wat ze wil. Toen ze vijftien jaar geleden als stagiaire begon bij Destination Unlimited, wist ze het meteen: “Ooit wil ik dit bedrijf overnemen!” Vorig jaar was het zover en sindsdien leidt ze een heus ‘dream team’.

Van stagiaire tot bedrijfsleidster

In 2002 stapte Ellen Van den Branden als stagiaire binnen bij Destination Unlimited, een bedrijf dat incentive reizen, meetings en conferenties over de hele wereld organiseert voor corporate klanten. “Het was me meteen duidelijk dat ik dit bedrijf ooit wilde overnemen. Ik heb ook altijd laten verstaan aan de toenmalige bedrijfsleiders dat ik er zou zijn, mochten ze een andere richting willen uitgaan.”

Wat overtuigde haar zo?

“De filosofie, waarden en normen van Destination Unlimited liggen me na aan het hart. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Het is maar door samen te denken en samen te werken dat we van een succesformule kunnen spreken. We geloven heel sterk in die co-creatie.”

Vier jaar geleden besloten de toenmalige bedrijfsleiders andere oorden op te zoeken en hielden ze Ellen Van den Branden aan haar woord. “Na een onderbreking van twee jaar na mijn stage keerde ik in 2004 terug naar Destination Unlimited. Na enkele jaren werd ik ‘Head of Operations’ en exact tien jaar later, op 1 september 2014, bedrijfsleidster van een fantastisch bedrijf met ongelofelijke medewerkers!”

Dezelfde filosofie

“De grootste uitdaging was de stap naar de bank, want het overnamebedrag was niet mis. Met mijn zelfgemaakt financieel plan ben ik gaan aankloppen bij verschillende banken. De slechtste reactie kwam van mijn eigen financiële instelling: ze wimpelden me doodleuk af. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Belfius en vanaf de eerste “Hallo en welkom!” voelde ik dat het juist zat. Het persoonlijke contact maakte het verschil; net zoals we daardoor het verschil maken bij onze klanten.”

“Het werk doen we samen. Elke dag, met de glimlach en vol passie! Want gepassioneerd zijn we, allemaal …”

“Belfius maakte tijd vrij en luisterde aandachtig, bracht me in contact met een fiscalist, hielp me bij het volledige dossier en ondersteunde me bij al mijn vragen en onzekerheden. Dat is nu wat ik van een bank verwacht: met je mee denken en mee helpen bij zo’n bijzonder grote stap. Het is simpel: zonder Belfius was dit me nooit gelukt. Dankzij hun steun en advies, hun vertrouwen en geloof in mij sta ik vandaag waar ik sta.”

En dat is tussen haar medewerkers. “Ik ben uiterst fier op het voltallige team. Zonder hen zou Destination Unlimited niet zijn wat het vandaag is, en daar ben ik enorm dankbaar voor. Het enige verschil tussen mezelf en de medewerkers is dat ik het financiële risico heb genomen, maar het werk doen we samen. Elke dag, met de grootste glimlach en vol passie! Want gepassioneerd zijn we, allemaal …”

Kantoor Bornem

Boomstraat 43
2880 Bornem
03 740 75 30

De ondernemersideeën van Ellen Van den Branden werden gerealiseerd via het Belfius-kantoor Bornem.

En wat is uw project? Kom er met ons over praten!

Bent u ...

een starter?

Een eigen zaak opstarten is een formidabel avontuur! Waar heel wat bij komt kijken. Klaar om de sprong te wagen of nog aan het twijfelen? Of sta je al iets verder en wordt het tijd om op kruissnelheid te komen? Samen vinden we de juiste oplossingen.

een kmo-er, zelfstandige of vrije beroeper?

Uw lokale Business-specialist begeleidt u graag bij de financiële uitdagingen die komen kijken bij het runnen van uw zaak én bij de opbouw van uw privévermogen. Zodat u zich kunt concentreren op uw klanten en uw bedrijf. En winst kunt maken.

Er is iets fout gegaan. Gelieve opnieuw te proberen.